Je kunt Jan Jaap natuurlijk uitnodigen om een voorstelling te komen spelen.
Daarbij heb je de keuze uit twee voorstellingen.

Stuur vrijblijvend een aanvraag voor meer informatie over de boekingsmogelijkheden. info@wattezeggen.nl
Wat Zullen Wij Dan Van Deze Dingen Zeggen?

In 'Wat Zullen Wij Dan Van Deze Dingen Zeggen?' is de apostel Paulus de sleutelfiguur, en daarmee staat de goede boodschap over Jezus centraal. Want daar was het Paulus immers allemaal om te doen?

Jan Jaap wil het er graag 'even met je over hebben'. Het gaat niet alleen over belangrijke momenten uit het leven van Paulus, of de brieven die hij schreef. Ja, dat óók.
Maar daarnaast vindt Jan Jaap er zelf nog wel wat van.

Verder haalt hij er in deze theatrale Bijbelstudie wat andere vakken bij, met zijstapjes naar literatuur, natuurkunde en wiskunde. En natúúrlijk is er muziek, in de vorm van elf nieuwe liedjes, met kamerbreed cabaret, gedragen verstilling en alles daar tussenin.


Tekst, muziek en spel : Jan Jaap Wubs
Speelduur : 2 x ca 40 minuten (met pauze)


Johannes vertelt

Johannes trad in de voetsporen van Jezus en schreef zijn verhaal op. Jan Jaap Wubs treedt in de voetsporen van Johannes en geeft het verhaal dóór.

Jan Jaap schreef daarvoor een reeks liedjes over thema's en verhalen uit het evangelie en wisselt die af met eigen verhalen en overdenkingen. Zo was er volgens Jan Jaap een keer iets met de Kerst mis, leerde hij een bijzondere les tijdens een zeiltocht en doet hij uit de doeken wat er komt kijken bij het maken van een film.

Met zijn unieke stijl treedt hij niet alleen in het Bijbelse spoor, maar ook in de sporen van de Nederlandse kleinkunst. Dus dat betekent dat er ruimte is voor verdieping en bezinning, voor humor en luchtigheid.


Tekst, muziek en spel : Jan Jaap Wubs
Speelduur : 2 x ca 40 minuten (met pauze)