Productie

Informatie over producties van Wat te Zeggen.

Johannes vertelt : live voorstelling

Een muzikale bijbelstudie, kerktheater, cabarevangelie, scripturetainment, geef het maar een naam. Het gaat natuurlijk om de inhoud! Om het Woord, om precies te zijn.

Met het Evangelie van Johannes als leidraad, maken we tijdens deze voorstelling een muzikale wandeltocht. In twaalf nieuwe liedjes, afgewisseld met korte overdenkingen en persoonlijke verhalen, kijken we mee over de schouder van Johannes, in het leven van Jezus.

Het gaat over thema's als geloof, vergeving en liefde, maar ook over twijfel, vragen en (her)ontdekkingen. In deze voorstelling krijgt Johannes' boodschap een nieuwe vorm. Jan Jaap sluit zo aan bij een lange traditie waarin het goede nieuws van Jezus wordt doorgegeven.

Tekst, muziek en spel : Jan Jaap Wubs
Speelduur : 2 x ca 45 minuten (met pauze)

Neem voor informatie over boekingsmogelijkheden
contact op met Wat Te Zeggen.


Johannes vertelt : het album (2CD)

Debuut-dubbelalbum van Jan Jaap Wubs met de liedjes én verhalen uit zijn theaterprogramma ‘Johannes vertelt’. Jan Jaap combineert diepgang en oprechte bezinning met een gepaste dosis humor. Hij brengt zo op een heel eigen manier het Woord van God dichtbij. Het evangelie van Johannes is daarbij de leidraad.

Opgenomen in de TCC Studios, met muzikale medewerking van Jan Willem van Delft, Allard Gosens, Daniel van der Molen en Peter van Essen; geproduceerd door Rob Buis.