Productie

Informatie over producties van Wat te Zeggen.

Johannes vertelt : live voorstelling

Een muzikale bijbelstudie, kerktheater, cabarevangelie, scripturetainment, geef het maar een naam. Het gaat natuurlijk om de inhoud! Om het Woord, om precies te zijn.

Met het Evangelie van Johannes als leidraad, maken we tijdens deze voorstelling een muzikale wandeltocht. In twaalf nieuwe liedjes, afgewisseld met korte overdenkingen en persoonlijke verhalen, kijken we mee over de schouder van Johannes, in het leven van Jezus.

Het gaat over thema's als geloof, vergeving en liefde, maar ook over twijfel, vragen en (her)ontdekkingen. In deze voorstelling krijgt Johannes' boodschap een nieuwe vorm. Jan Jaap sluit zo aan bij een lange traditie waarin het goede nieuws van Jezus wordt doorgegeven.

Tekst, muziek en spel : Jan Jaap Wubs
Speelduur : 2 x ca 45 minuten (met pauze)

Neem voor informatie over boekingsmogelijkheden
contact op met Wat Te Zeggen.


Johannes vertelt : het album (2CD)

Debuut-album van Jan Jaap Wubs met cabarevangelie, kerktheater, scripturetainment... geef het maar een naam.
Het gaat bij 'Johannes vertelt' om de inhoud! We kijken over de schouder van de evangelist Johannes mee in het leven van Jezus. Jan Jaap geeft daarover graag iets aan je door op dit dubbelalbum met daarop twaalf eigen liedjes, afgewisseld met overdenkingen en persoonlijke verhalen.

Al het materiaal uit het programma is vastgelegd op dit dubbel-album, met muzikale medewerking van Jan Willem van Delft, Allard Gosens, Daniel van der Molen en Peter van Essen; geproduceerd door Rob Buis.